Meniul zilei

15 - 19 APRILIE

Luni

Supa crema de linte roșie

Falafel cu sos tahini , mix de cartofi și legume la cuptor și salată de castraveți

Alergeni: fructe cu coajă, muștar, soia, țelină, susan
Marți

Ciorbă de rădăcinoase cu smântână vegetala

Sote de urzici și spanac în lapte de caju, chiftele din hrișcă și ciuperci cu sos de chedar vegan și salată de roșii

Alergeni: susan, fructe cu coajă, telina, gluten
Miercuri

Ciorbă de fasole cu salată de ceapă roșie

Șnițel de țelină cu sos remoulade, saute de cartofi cu marar și salată de sezon

Alergeni: soia, fructe cu coajă, țelină
Joi
Supă de roșii cu suc de portocale și busuioc

Pakora din legume cu sos verde, orez prăjit și salată de frunze

Alergeni: soia, fructe cu coajă,
Vineri
Ciorbă de lobodă cu smântână vegetală

Mousaka de dovlecei cu orez și ciuperci cu salată verde

Alergeni: fructe cu coajă, țelină, Soia
Cantități: Supă/Ciorbă ~330ml • Fel principal ~450g • Paste ~400g
Abonament

Toate preparatele de mai sus (5 zile)

 

Hai în comunitatea noastră!