Meniul zilei
15 - 19 APRILIE
Luni
Supa crema de linte roșie
Falafel cu sos tahini , mix de cartofi și legume la cuptor și salată de castraveți
Marți
Ciorbă de rădăcinoase cu smântână vegetala
Sote de urzici și spanac în lapte de caju, chiftele din hrișcă și ciuperci cu sos de chedar vegan și salată de roșii
Miercuri
Ciorbă de fasole cu salată de ceapă roșie
Șnițel de țelină cu sos remoulade, saute de cartofi cu marar și salată de sezon
Joi
Supă de roșii cu suc de portocale și busuioc
Pakora din legume cu sos verde, orez prăjit și salată de frunze
Alergeni: soia, fructe cu coajă,
Pakora din legume cu sos verde, orez prăjit și salată de frunze
Alergeni: soia, fructe cu coajă,
Vineri
Ciorbă de lobodă cu smântână vegetală
Mousaka de dovlecei cu orez și ciuperci cu salată verde
Alergeni: fructe cu coajă, țelină, Soia
Mousaka de dovlecei cu orez și ciuperci cu salată verde
Alergeni: fructe cu coajă, țelină, Soia
Cantități: Supă/Ciorbă ~330ml • Fel principal ~450g • Paste ~400g
Abonament
Toate preparatele de mai sus (5 zile)
Hai în comunitatea noastră!
- Mâncare vegană. Gusturi complexe. Fără compromisuri.
- Ingrediente sezoniere. Materie primă de la producători locali.
- Grijă față de natură. Ambalaje eco-friendly.