Meniu A La Carte
- Meniul zilei
- Feluri Principale
- Gustări
- Pâine
- Deserturi
- Băuturi
Meniul zilei
6 - 10 Februarie
Luni
Supă de roșii cu suc de portocale și busuioc
Paste Primavera cu sos caju și parmezan vegetal
Alergeni: țelină, fructe cu coajă, soia
Marți
Ciorbă de legume cu smântână de caju
Hashbrown (chiftele de cartofi) cu sos de cheddar vegan, sote de spanac și salată de roșii
Alergeni: țelină, fructe cu coajă, susan
Miercuri
Supă cremă de ciuperci cu smântână de caju
Chiftele de dovlecei cu sos de mărar, cartofi boierești și salată de castraveți
Joi
Supă cremă de rădăcinoase cu smântână de caju
Bol Tibetan- Hummus, tortillia, orez cu lămâie, tofu marinat prăjit, cartof dulce și salată de frunze
Alergeni: țelină, fructe cu coajă, soia
Bol Tibetan- Hummus, tortillia, orez cu lămâie, tofu marinat prăjit, cartof dulce și salată de frunze
Alergeni: țelină, fructe cu coajă, soia
Vineri
Ciorbă de cartofi și mazăre cu smântână de caju
Varză a la Cluj cu ciuperci, nuci și hrișcă, mămăligă coaptă pe plită și smântână de caju
Cantități: Supă/Ciorbă ~330ml • Fel principal ~450g • Paste ~400g
Abonament
Toate preparatele de mai sus (5 zile)