Skip to content

Povestea Hrana Pământului, de la început

Nașterea conceptului

Creat de Ștefan, în bucătăria de acasă. Primii clienți sunt din cercul de cunoscuți, dar vestea se duce repede.

Aprilie 2019

Primele borcane de Nuccitella

Participăm la câteva târguri cu mai multe unturi și creme tartinabile naturale.

Iunie 2019

Prima participare la un eveniment

La Codru, un festival de muzică și arte, unde ne construim standul de la 0.

August 2019

Trecem la următorul nivel

Ștefan, Iulia și Dan pun împreună bazele unei afaceri cu viziune pe termen lung. Devin astfel cei 3 fondatori ai Hrana Pământului în forma actuală.

Iulie 2020

Ne mutăm într-o bucătărie profesională

Echipa ajunge la 5 membri. Începem colaborarea cu o firmă locală de curierat. Lansăm site-ul și posibilitatea de a comanda online.

Octombrie 2020

Suntem pe drumul cel bun

Depășim pragul psihologic de 100 de meniuri livrate într-o singură zi.

Decembrie 2020

Lansăm meniul à la carte

Diversificăm oferta cu preparate care se pot comanda oricând.

Martie 2021

Ne mutăm într-o bucătărie mai mare

Echipa ajunge la 8 membri. Suntem prezenți și pe Tazz.

Aprilie 2021

Gătim la Muzeul Satului

Ieșim cu bucătăria în aer liber în cadrul unui eveniment de muzică electronică marca Bipolar.

Iulie 2021

Apărem la TV

Prezentăm meniul de Crăciun la Observator Antena 1, într-un reportaj despre alternative sănătoase la mesele tradiționale de sărbători.

Decembrie 2021