NOTĂ: Gramajele sunt pentru meniul de 2 persoane, apoi meniul 4 persoane.
Salate / Aperitive
- Drob vegan cu hrișcă, nuci și ciuperci – 150/300 g
- Pâine pufoasă cu mălai – 100/200 g
- Salată de cartofi cu ciuperci și maioneză – 150/300 g
- Salată de vinete – 75/200 g
- Salata cu mix de ciuperci și maioneză – 75/200 g
- Salată a la russe – 75/200 g
Ciorbă
- Ciorbă de pleurotus cu smântână de caju – 450/900ml
- Ciorbă de lobodă, ștevie și măcriș cu tofu prăjit și smântână de caju – 450/900 ml
Finger food
- Chifteluțe din năut (falafel) cu sos de caju cu tahini – 6 /12 buc – 125/250 g
- Șnițel de legume la cuptor cu sos cheddar vegan – 150/300 g
- Șnițel din tofu cu sos remoulade – 150/300 g
Garnituri
- Orez basmati prăjit cu legume – 150/300 g
- Salata tabouleh – 100/200 g
Fel principal
- Sărmăluțe cu hribi și ciuperci brune 300/600 g + mămăligă prăjită 150/300 g și smântâna de caju 75 / 150 ml
Desert
- Prăjitură cu cocos – 150/300 g
- Cheesecake vegan cu nuci pecan si caramel sarat – 150/300 g
- Baclava cu nucă – 150/300 g
Total pachet vegan 2 persoane ~ 3 kg*
Total pachet vegan 4 persoane ~ 5.5 kg*
Livrare sâmbătă, 19 aprilie, începând cu ora 13.
* Transport 20 lei sau pick-up gratuit de la sediul nostru