Meniu de Paște 2-3 persoane
Salate / Aperitive
- Drob vegan cu hrișcă, nuci și ciuperci – 300 g
- Pâine pufoasă cu mălai – 200 g
- Salată orientală cu dresing de muștar – 250 g
- Salată de vinete – 150 g
- Salata de ciuperci – 150 g
- Salată de boeuf – 150 g
- Platou cu legume și frunze de primăvară de la producători de încredere și din flora spontana ( ridichi, ceapa și usturoi verde, castraveți, măcriș, leurda ) – 300 g
Finger food
- Chifteluțe din năut (falafel) – 130 g
- Crispy tofu 130 grame – 150 g
- Nuggets de conopidă – 130 g
Sosuri
- Sos remulade – 100 g
- Sos de caju – 100 g
- Sos de arahide – 100 g
- Sos curry – 100 g
- Smântână de caju – 100 g
Ciorbă + fel principal
- Ciorbă de pleurotus cu smântână de caju – 900 ml
- Mousaka de dovlecei , mix de ciuperci /, orez și smântână de caju – 800 ml
Desert
- Tort de morcovi – 240 g
- Tort cu nuci Pecan și caramel – 240 g
Total ~ 4.4 kg *
* Meniu de Paște 2- 3 persoane
* 1-2 gustări + o masă principală pentru fiecare persoană
** Transport 20 lei sau pick-up gratuit