Meniul zilei

22 - 26 APRILIE

Luni

Supă cremă de linte verde

Paste primavera in sos de caju și parmezan vegetal

Alergeni: fructe cu coajă, țelină, susan
Marți

Ciorbă de cartofi cu mazăre și smântână

Mămăligă prăjită cu tofu, ardei și ciuperci la tigaie, sos de caju și muraturi

Alergeni: fructe cu coajă, muștar, țelină, soia, susan
Miercuri

Ciorbă de conopida și cartofi cu smântână

Șnițel de pleurotus la cuptor cu sos de usturoi, cartofi țărănești cu taiței și salată de castraveți

Alergeni: fructe cu coajă, țelină, soi
Joi
Ciorba de salata verde cu smântână vegetală și tofu afumat

Șnițel de soia cu sos de vișine și piure de cartofi cu unt vegan

Alergeni: fructe cu coajă, soia, țelină
Vineri
Ciorbă de legume cu verdețuri și smântână

Risotto cu hribi, pleurotus și ciuperci brune cu salata de spanac și ceapa verde

Alergeni: fructe cu coajă, țelină, soia
Cantități: Supă/Ciorbă ~330ml • Fel principal ~450g • Paste ~400g
Abonament

Toate preparatele de mai sus (5 zile)

 

Hai în comunitatea noastră!