Meniul zilei
22 - 26 APRILIE
Luni
Supă cremă de linte verde
Paste primavera in sos de caju și parmezan vegetal
Marți
Ciorbă de cartofi cu mazăre și smântână
Mămăligă prăjită cu tofu, ardei și ciuperci la tigaie, sos de caju și muraturi
Miercuri
Ciorbă de conopida și cartofi cu smântână
Șnițel de pleurotus la cuptor cu sos de usturoi, cartofi țărănești cu taiței și salată de castraveți
Joi
Ciorba de salata verde cu smântână vegetală și tofu afumat
Șnițel de soia cu sos de vișine și piure de cartofi cu unt vegan
Alergeni: fructe cu coajă, soia, țelină
Șnițel de soia cu sos de vișine și piure de cartofi cu unt vegan
Alergeni: fructe cu coajă, soia, țelină
Vineri
Ciorbă de legume cu verdețuri și smântână
Risotto cu hribi, pleurotus și ciuperci brune cu salata de spanac și ceapa verde
Alergeni: fructe cu coajă, țelină, soia
Risotto cu hribi, pleurotus și ciuperci brune cu salata de spanac și ceapa verde
Alergeni: fructe cu coajă, țelină, soia
Cantități: Supă/Ciorbă ~330ml • Fel principal ~450g • Paste ~400g
Abonament
Toate preparatele de mai sus (5 zile)
Hai în comunitatea noastră!
- Mâncare vegană. Gusturi complexe. Fără compromisuri.
- Ingrediente sezoniere. Materie primă de la producători locali.
- Grijă față de natură. Ambalaje eco-friendly.